Post by neurifoxmuba on Feb 11, 2022 11:03:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok arany hack ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
Tul sok a reklám és lass de amúgy jó
Gymnastics Superstar Rollimängud qcne
Annyira szórakoztató, mert szeretem a táncot és a gimnasztikát, és járok a gyülekezetekre, és sok táncos játékom van, de négy csillagot adtam rá, mert mindig idegesítőnek látom 😅
Azért adok erre 5-öt, mert nagyon szórakoztató, de vannak dolgok, amik pénzbe kerülnek, de el kell készíteni a sminkjüket, megcsinálni a haját, felöltöztetni, meg lehet alakítani az arcukat, a szemüket és a bőrszínüket, hogy úgy nézzenek ki, mint te! Remélem, sikerült játszani
Még nem tudom milyen mert most töltöttem le
Nagyon tetszet
Zseniális,akár csak a többi coco play!!Egyedül az a baj hogy sok hirdetés van benne és átlagosan egy reklám 30 mp,de attól még megéri!!😊😊😀😍😜
Imádom!
Szuper játék mindenkinek ajánlom
Pihentető szerintem ez a játék hadd tanuljak gimnasztikát, csak így tovább, de amit nem szeretek ebben a játékban egy ilyen jó játék, nem kellene fizessünk a gyógyfürdőért, úgyhogy plzz legyen szabad, csak így tovább, ha javítod ezt probléma 5 csillagot adok neked, köszönöm, hogy elkészítetted ezt a játékot
Szörnyű. Nem tehet semmit, ha legalább 2 hirdetés nincs egymás után. Próbáltam a lányomnak használni, de nem tudtam mit kezdeni a nevetséges reklámokkal.
ne próbáld ki
Gáz
Nekem tetszett. Sok dolgot videóért kellet megszereznem, ez az egy hibavan benne de nagyon jó!!
Adok rá egy kettőt, mert a reklámok nem szórakoztatóak, de ha vásárlásról van szó, akkor fizetni kell a hajért, a kajáért és a cipőért is???
Szórakoztató, de MINDENért fizetni kell. Jobban szeretem, amikor minden ingyenes volt.
Jó mulatság, hogy tavaly óta használom, de nagyon szeretném feloldani azokat a tételeket, amelyekért tényleg fizetni kell! De attól még szórakoztató
szeretem ezt a játékot, a táblagépemen van a játék, és szerintem szórakoztató nézem, ahogy az emberek játszanak vele, és egyszerűen szeretem, úgyhogy játssz továbbra is ezzel a játékkal, és folyamatosan frissíted, és ez egy jó játék, szóval igen, a hangyák tornásznak. szórakoztató nézni a különböző dolgokat, kreatív lehetsz, és igen, igen, ez egy szórakoztató játék
Már hosszú ideje keresek egy ilyen játékot. Zseniális
Kiválónak találtam az alkalmazást! De mostanában szinte minden ruhát használtam, és kifogytam az ötletekből! Szerintem jó lenne, ha több ruhát adnál hozzá!
nem rossz játék. Csak itt-ott kell egy kis csíp. És hozzáteszi... mint minden játékhoz.
Bumm Oh it swallalla oh ah my ding ding donnng
Lehetővé kell tennie, hogy feloldja a többi lépést, valamint az orvosi, gyógyfürdőt stb. senki nem akar fizetni egy ingyenesen letöltött játékért, és sokba került a feloldása törlöm
Túl sok hirdetés most is, csak akkor teheti meg a padlót, ha nem akar fizetni a teljes csomagért, ami nem tetszik
Szuper játék!! Imàdom.
Nagyon jó régi tableten kicsit bef*gy de amúgy nagyon király a strandos rész is nagyon jó meg minden viszont ha valakinek a gyim után bedobja az orvoso szobát nem menjen rá mert fizetős ez az egyetlen ami rossz
Nos, tudom, hogy az emberek, akik ezt a játékot csinálták, keményen dolgoztak, de hogyan élvezheti a játékot, amikor szinte mindent meg kell vásárolnia, és néha csak azt mondja, hogy az alkalmazás nem válaszol?! És ennek egy szintje van, és újra és újra ismétli ugyanazt, mintha nem lennének más szintek. Szóval kérlek tedd jobbá, hogy érdekes lehessen, de a legjobb az egészben az, hogy ha veszítesz is, akkor is lesz rajongód, de ez most unalmas számomra, de aki csinálta, megpróbálta👏
Rendben van, de olyan sok hirdetés, mint minden második Ann hozzá
Felnőtt nő vagyok, és élvezem ezt a játékot, jobb, ha fizetsz érte
Ez egy nagyon jó játék, de csak sok hozzáfűzés van
Rendben volt, de ne mondd, hogy fizessek az extrákért, de összességében nagyon jó játékot ajánlok bárkinek
Beholder 2 Lite एडवेंचर ypzt
Szerintem jó volt csak lassan töltödik be
oké elegem van! annyira unalmasak a hirdetéseid, és minden alkalommal, amikor felbukkannak, csak rossz kedvem lesz, kérlek távolítsd el őket😒😧
Ez a játék rengeteg szórakoztató és szórakoztató, és ajánlom, ha szereti a valóságos játékokat. De ez a játék nevetségesen korlátozott, és csak akkor mehet, de eddig fizetés nélkül. Sajnos nem tud mindent feloldani, ami Ha minden lehetséges dolgot kinyit, és ez csak ismétlődik újra és újra, akkor eltávolítottam. Már korábban is vásároltam dolgokat, és nem kaptam meg mindent, amit vásároltam. 10-ből 7 alkalommal mindent megkap, amit vásárolt. Kérjük, legyen tudatában ennek. ⭐⭐⭐
Nem szeretem ezt a játékot, mert meg kell vásárolni a többi cuccot, mint például a bars vault és a gerenda, menőbb lenne, ha mindez ingyenes lenne, és a játékkal együtt járna.