Post by neurifoxmuba on Feb 11, 2022 11:00:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristaller kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Life 2022 version ▞▞▞
Ancak video çekemiyorum. Video yeri olsa mupp olurdu ki yokuş. Gacha club ve lisede da türkçe olsa bense video çekerdim. Rastgele la: önde gelen için randonyapö yorumlarlar ama bilgi yeni yorum yapmışsın yeniyse yorumun yorumun ve bakarsın. Yeni olamasın için bişi olacak zbajahaanaaan oyun da bir eğlence olsun. Yetersiz
Eskiden gacha hayatını severdim ama şimdi güncelleme olduğu için katılmamaya çalıştım, devam edemeyeceğimi söyledi, kelimenin tam anlamıyla, en sevdiğim şeylerden kurtulduğun bir şeyi güncellemek ve onları aptalla değiştirmek istiyorsan, bir çocuk moduna sahip olmalısın. eşek yüzleri ve kıyafetleri karakterlerimi anlamlandırmıyor bile bir video çekiyordum bu yüzden bir gün ara verdim aptal güncellemeyle geri geldim bütün karakterlerim senin yüzünden s*kiyor ve sen yok bir yıldızı bile hak etmiyor
Sürekli hata veriyor ve oynamama izin vermiyor o yüzden daha önce oynamıştım ama bu sefer indirdim ve çok hata vermeye başladı ama gerçekten eğlenceli bir oyun. umm kaldırıp yeniden yükleyeceğim 😁🤩
Seviyorum ama güncelleme, gerçekten hoşuma gitmedi. Hepsi gacha ısı hatası. Bazı pozlar çıkarıldı, ağız hareket etti ve renkler. Gacha ısı hatası.
Oyunu indirmeme izin vermiyor. %100'e gidiyor ve 3 kez bekledikten sonra tekrar %20'ye dönüyor ve indirmeyi durduruyor. Lütfen bunu düzeltin.
Romance is a bonus book kiss scene, immortal love - Saterga
Oyun güzeldi kii Ga Linim oyunu indirip video yöntemi yoldana kadar. Büyük şeyler oyun bu oyunda eğitimci olacak şekilde değil iyi amaçlı kullanımnalar da var örneğin SHEEKO Mivkiee Gacha yasemin Monberry vb. Gachatuberler var ve artık gacha Türkiye battı tiktok olarak kullananlar vr
Gacha Life ง่ายๆ tzs
♡ ♥ ♡ arkadaşlar Bu bir oyun Bir Başka Bir Buçuk Yıldır oynuyorum karaktere kimlik safra yapıyorsunuz arka planını ettik, kol Kısmı, saç rengini, YGlglglyfoyf7yf7yfıfyoyfoyfyf7yf7yfy77y7yf7y7yrlyflydjçblhflhckhfofyoyfoyfoyflhflvougoguoutou Uygk HF ılikegahcalifekyfoyıyfıyfıtdjgıdoyıtoyfoyfohfoyfoyfoyfo saç modelini istediginiz gibi yapıyorsunuz (gerisini istersen oku istemezseniz napıyım) lhclhclgxkgxlhclhclhclhclhlyxlhhciyf fifyoyfoyfoyflhflviugoguout lhflyfoyfoyfoyfyofyfoyfoyfoyfoyfoyfoyfoyryroy olduğunu
Güzel ama amacı yok yani ne yapacakmısın basit bir karakterum sebepsizce. ÖNE çıkması Için rastgele: ksebalbdldbelsbdlsksmfmsşsmddkdnkdeşsnflemslfmdldndlnsdöbdmfmdndnndmdnsbcmcnsmdmdmsndbmdşsd xmndmddldnmddmbcödşdmdmdlldndmddmdmkddkdmdmendlndkekdndmdlcndmmdsm smxldmslslldmdmdmdlsşsşaixndmsdmödlaödsölslsmsjnsösşsnsndöslbsmdmslbsmdlsnsnsmxlmsbsösşcmcndbsjndmxbx xsöshdbdmmdnxncbvnlşbvshkldldnbnölsnndbxnx XBZ X X X xdnsmsösmsndnxbdödbnxöxödöxm xndödmdndndm cmdödödmdbdndbdmdöödm
Çok iyi bir oyun ama çok zaman alıcı, bir gece sadece eğlence için oynadım ve sabah 4'te yattığımı fark etmeden bitirdim, bu oyunu kurmazdım ya da sadece bir veya 2 zamanlayıcı ayarladım, böylece izini kaybetmezsin zamanın 👍
Bu oyun eskiden AWSOME'du. Bu uygulamayı kardeşlerimin veya diğer şeylerin harika düzenlemelerini yapmak için kullandım. Bu yeni güncelleme her şeyi mahvetti. Pozlar çok farklı ve ben onları sevmiyorum. Luni kıyafet renklerini değiştirdi ve 9 ve 10 numaralı allıkları çok güzel eminim. O kadar sıkıldım ki sonunda kaldırdım. ÇOK SIKICI VE KÖTÜ OLDU!!!
Bu oyuna 5 yıldız verirdim ama bu oyuna 2 yıldız vereceğim:/ gacha topluluğu eskiden muhteşemdi.... Bu oyun eskiden muhteşemdi! Ama şimdi yeni gacha'yı sevmiyorum, ondan nefret ediyorum. Bir sürü ağız çıkarıldı, pozlar çıkarıldı, giysiler çıkarıldı. Bunun nedeni gacha ısısıydı ama senpaibuns'un yüzünde kırmızı bir gölge gördüğümü fark ettim!! Ya BU gacha ısısıysa?! Luni şimdi eski gacha'yı düzeltin!! Hepimiz özlüyoruz!! Hepimiz yeni gacha'dan nefret ediyoruz!! #adaletforoldgacha....
Çok kötü eski oyun daha iyidi. Yeni. 😠 güncelleme gelmezsin çünkü eski. 😇 güncelleme daha iyi😠 yeni güncelleme daha iyi kötü ben eskisi herkes çok !😇
Gacha Life güzel bir oyun.Ama oyundaki Buglar (Glitchler) oyuncuyu oyundan faydalanacaktır. Bir erkek karakterm Alisson ve Onun Kız Arkadaşı Elena kalmış. Diğer yerlerde kan renginde kıyaftler içinde. Bir ve jumpscare yedim. ela tarafından. Orda şöyle yazıyordu: "Sen benimsin. SONSUZ." (Sen benimsin.SONSUZA DEK.) Bu ne demek demek.Elana tamamen anlatıyor. Vampir daha çok korktum.
Oyun gerçekten çok güzel ama gelenna revaçta yani eski hali daha fazla genişletilmiş ile uğraşılcağı hayat 2yi çıkarsalar daha iyi olurdu
Çok kötü bir oyun! bu oyunlar oynayanlar bir daha bırakamıyor bu oyunun tek amacı fesatlık!!! Ve bu oyunu oynayanların genç yaştaki bu eğlence oyunu youtubedeki videoları saçma saçma!! İğrenç bir oyun yüklemeyin derim! Oyunu oynayan çocuklar genç yaştakilere giriyor. youtubede dolanan bu çocuk gacha gördüğü kötüip yüklüyor sonra daha fazla izleyin fesat oluyor çooook!
Oyun çok güzel bir şekilde genel olarak bir konu var: YouTube'da bu masum oyunu kullanarak saçma sapan bize videolar (film) diye veriyorlar. 13+ oluyor. 18+ değil sadece 12 yaş ve sizin için uygun oluyor. Ve gacha he@tlar da 13+ değil, 18+ videolar çekiyor. (Gacha life da değil sadece oyun alanında) oyun çok başarılı, ve Oyunda üst ile on aynı yapılıyordu ama o kaldırılmış ve çok daha iyi olmuş. Okuduğunuz için tşkler😊💓
Bu yeni gelen tasarımın üzerine 2 yıldız verdim bu hiç bahsetmedi. Fileliçor keşke keşke. Uyku düzeninizi düşünün bence çok saçma olmuş. Eski gacha life ' ı geri istiyoruz. Bu açıdan bakıldığında. gercekten çok fazla kullanamayacaksınız..
Geri dönmek için bir cihaz var, iyi ederim, Luck oyun vb.) bir çirkin var (mesela Gina içinde tekrar tekrar Gina'nın bir başka bir karakter)ama geri dönecektir. süper bu fiyata
Oyun iyi ama oyundaki tek sorun renkler ve bu oyun en son ne zaman güncelleme aldı ve ayrıca oyunun kuru renkler yerine daha parlak renklerle gacha club gibi olması gerektiğine inanıyorum ve düşünüyorum. oyun güncellenirse puanımı yükseltebilirim ama şimdilik oyun güncellenene kadar puanım 3 yıldızlı olacak.
Cidden fandomu aşırı cringe. Sahte depresyoncular,NFSW hatırlatması koymadan dalanlar vb. Herşey. Cidden kötü. Karakter yapımı olarak çok az şey var. Sizde belki farkettmişsinizdir bu kadar kötü olmuştur. Gacha life 2 çıkarmayın bence. Biz sizi salaklarınıza bakmaya zorlayın. Bir laf attıkmı tüm o kitleniz bize "diss" atmaya başlıyor yada laf atıyor. B-bu çok saçma değil mi? (Kendini komik sanıp programlama yapmalarını ve çerez tapanları eklemeyi eklemeum.)
Eskiden 5 kesin olarak kesinlikle verirdim tahminimde ama son güncellemesi b* federsiniz de luni eski oyunu geri getir yoksa oynıyacı ve yıldızların azalcak söylemediğini söylemesi
Android Oyun Club Half Life 2
Başka ne diyebilirim ki, bu gatcha hayatı, buggy, iyi görünmüyor ve topluluk, oh Tanrım, topluluk, en zehirli topluluk olmasa da en iyilerinden biri olmalı, eğer fortnite bu topluluk yapmazsa Kaliteli bir uygulamanın ne olduğuna dair bir ipucunuz yok, bunun yerine hayatlarında beni kusturan en kötü YouTube ve TikTok videolarından bazılarını yaparak boşa harcıyorlar. Bu çocukların lgbtq olması bile sinirli ve meraklı, lgbtq olmakta yanlış bir şey yok ama umursadığınız için katılın.
Her şeyiyle harika bir oyun ama güncellemeden beri o kadar eğlenceli olmamıştı. Bunu daha arkadaşça yapmaya çalıştığınızı anlıyorum, ancak insanlar yine de oyun içinde uygunsuz içerik oluşturabilirler. Ve yeni sohbet "sınıf" gibi şeyler söylememe izin vermiyor. Sadece tamamen lanetli bir kelimeyse sansürlemelisiniz. Eşyalar değiştiğinden, özensiz görünüyor. Tekrar değişirse çok sevinirim. Ve bedava mücevher vermeleri güzeldi. Lütfen iyileştirmeler yapın. (Btw, Noel teması 2 yıldan fazla bir süredir buradaydı.)
Talking Ginger 2 Entertainment kta
Oyun güzel di ancak lanetlenmiş gelene kadar..cidden kötü olan bazı büyümüş, küçülmüş, tasarımsal olarak yapamıyoruz ve daha uzun süredir... ilerlemiş luni kadar batırılmış oyunu, tahmini tamamlanmak ve eski haline döndürmek bu puanımı, Teşekkürler. ..
Son güncellemeden sonra kabul edince hakkında bilgiler yaşıyor ve habire değişip durumdayken giremiyorum bu çok seviyorum ama oğlu kez daha hakkında bu çok kötü bir oyundan sonra
Oyun çok güzek ve zevkli, karakter yaratıp onları konuşturabilmek için eğlenceli, youtubede bu uygulama ile uygulamaları çok hoş olduğu için bende indirrip kendi karakterimi yapmaya karar verdim benim için çok başarılı bu oynun daha gelişmiş bir hali de var "Gacha club" diye o da bu amaç + versyonu , öneriyorum!
#3939Abimin #Telefonu3939Gacha #YaseminGacha Life,Gacha Yasemin,Gacha Life Türkçe,Eğlence''Abimin Telefonu''…「Gacha Yasemin」si̇msi̇mi̇.
Pekala, oyunu sevdim, hala seviyorum! Ama bu güncelleme saçma! Üzerinde o rengin olması ZORUNLU olan kıyafetlerde ten tonlarını sürekli olarak değiştirmek zorunda kalmaktan NEFRET EDİYORUM! Oyunla ilgili deneyimimi mahvediyor :/ kıyafetlerde doğal ten tonlarını kullanmanın bir yolu varken, bu tamamen delice, birçok insanın uygulamayla kötü şeyler yaptığını görüyorum, ancak geliştiriciler olarak siz, YAPMALISINIZ' VE, uygulamayı gerçekten doğru şekilde kullanan içerik oluşturucular için daha az etkili olmanın bir yolunu buldu. Hayal kırıklığına uğradım.
Son gelen güncellemeyle saçma sapan pozlar gelmiş. Yatma pozunu kaldırmışlar. Üniversitede bazı eksikleri vardı ama son güncellemeyle yerleştirmemişler.
Burada birgacha hayat videosu herkesten var vef bu insanlardan %34 kadarı bu videoları profiliniz var vef bu insanlardan %34 kadarı bu videoları profilden kalkıyor sizi kapatıyor varlıktan oluyorsunuz farkındaysanız bu insandan sizi hedefini yakalayabilir bu en kısa süreden oyun eski olacak getirilsin...
arkadaşlar Gahca life çok güzel bir oyun ama şoka uradım neden mi? anlatayım ben oyunu sildim tekrar yükledim ama en başlamadı eski alıştırmam geri geldi nasıl oldu lan?!
Gacha Life'ın çok hayranıydım...ama sonra yeni güncelleme geldi, sildim ve oyun düzelene kadar bir daha indirmem, kusura bakmayın ama o yeni güncelleme oyunu bir tren kazasına çevirdi, ben Üzgünüm ve umarım Gacha Club daha iyi olur, o zamana kadar Gacha içeriği yapamam ve ayrıca farklı bir çözüm bulabilirdin..ama onun yerine bir zamanlar sevdiğim oyunu mahvettin.
Rastgele beni dışarı atıyor, aylar veya yıllar önce yapabileceğiniz şeyleri sıfırlıyor, tasarruf etmiyor, gecikmeli A.F ve bunu yaptığında bile Dave, neyi kurtarmaya çalıştığınızı görmenize izin vermiyor. Bu bir Tamam uygulaması, ancak yalnızca bir Profil fotoğrafı yapıyorsanız tavsiye ederim.
Yeni güncelleme çıkana kadar onu çok sevdim, tüm karakterlerimi mahvetti ve gerçekten sevmedim, onları daha az uygunsuz hale getirmek ve yine de oyunda bırakmak daha kolay olurdu, gerçekten her şeyi mahvetti Ben ve diğer birçok oyuncu için bu oyunu silmeyi düşünüyorum ve iPhone oyuncuları değil sadece android oyuncuları bununla uğraşmak zorunda bu adil değil umarım oyununuzu herkes için daha iyi ve adil hale getirirsiniz
KIRMIZI GÖZLÜ DOĞDU (Gacha Life Kısa Film) - YouTube
Selam ilk önce oyunu çok beğeniyorum o kadar ki yani güzel oynuyorsun doyam seni ben çok beğenebilir giyebiliyorsun takabiliyorsun üst veya giydirebiliyorsun takıda taksunun yani oyuna 5 yıldız verdim ben çok tercih sen beğenjdcdinizmi hiç fikrim yok ama ben bayıldımhdinizi tavsiyedhhrtvdctjectecucetycyetcrecucecuceyuceucergdrcry ydy ydjr yer ytjd dtjy jdt jydcht ydtjgdtdytxdtdtdtcycdtyhcdhdcyrhchrygcydrxxyxrhctrrtxcegrgejw
Biri bana lütfen Yaptığımız seyleri nasil kaydedecegizi soykeyebilirmi yapamadım oyunu yapiyorum cikinca kayboluyo djdhdhhdjdhdhhdhehehehlcjfsitdoydoydyodyodoydyoxoyxyllxylxyxyllxyylxxlyyclxylxyylxylxlxykxyykxkxykxykxykxyykxkxykxyhlxgxsmgsmgmsgmzglgjjgdjgldjgdfhkshkgddjgugjdugodjglddjgldgjljdlgulgduoyduyodgufjgfkgffjgfkgfkgfkgfhgkgfjgfutdhgdklgjkdfhkdhjryldyildgkjfgkkdgkgfjglddglj
Oyun çok ama güzel bazı insanlar GachaHe@t diye ağlıyor o beni çok rahatsız ediyor ama YAPICI yani LUNİ'ylen hiç bir sorunka yok herşeys@pık insanlarından askalsın LUNİ HAPİSHANEYE GİRİYORDUU!!! neden girmedi... yoksa GACHA CLUP diye bir Lunime oyunu olmicaktı!!!
Tamam, yani evet, bu uygulamayı SEVİYORUM.. Ben aslında bir Gacha Tuber'ım ama aşırı derecede öfkeliyim! En yeni güncelleme korkunç.. şimdi ona 2 yıldız vermemin nedeni, yeni özelliklerin yarısı.. gibi, kızarması, iyi ağızların yarısı gitti, hala direk dansı pozları var ve kıyafetlerin yarısı artık benzersiz özelliklere sahip değil... Kanalıma yeni başladım ve şimdi... Daha fazla düzenleme yapmam ve zamanımı almam gerekiyor DAHA FAZLA sadece iyi içerik yapmak için.. Hayal kırıklığına uğradım..
Çok güzel bayıldım ama hoşuma gitmeyen bir kaç şey var öncelikle internet ile kullanıldığında gecikmeli, ikincisi evet ten rengine uygun renkleri kaldırıyorlar ama ten rengini beyaz veya kahverengi yaparsanız Uygun olmayan gömlek için hala beyaz ve kahverengi rengi kullanabilirsiniz, üçüncüsü uygunsuz şeyler var ve yine de çocuk dostu olduğunu düşündüm
Oyun harika ama oyuna daha güzel şeyler gelmeli ama oyun mükemmel tevsiye teşekkür ederim. Ramdomidjdbhdjdndbbdjfjfjbfhjdndvdghjfnnfhdhddbxm.,. Zjfhhrhfvdgddhsjshhdhrhsgsfsghsbdgdgdhrgrgddffdfegrgddgdgddggdgdfdgdgdtdtryueydrsgsshdhgdgdfshdgdgsteggcfychlgfrcdkvr7eetswxetestar Üç ghvhibgcgcvhbjhctzetyfgihiydfyuvlfdrrxvuuvcrtvkgtxcrufbteccyyvrxtbxycrtdejfr
Bu gerçekten harika, bu oyunla bir film videosu çekebilirsin ve kendi avatarını tasarlayabilirsin ve bu harika 3 puan verdim çünkü bazen sadece kaldırılacak ve kaldırılamayacak