Post by neurifoxmuba on Feb 11, 2022 10:48:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa zlatých hackov ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
Škoda zlej hry! Hneď to idem odinštalovať. Je to úplne svinstvo. Nedáva aspoň polovicu položiek. Ak niečo chcete, musíte minúť peniaze. Ale každý nemôže minúť peniaze. Je to naozaj najhoršia hra, akú som kedy hral
Nie je to zlá hra, ale každá hra takmer stojí peniaze a to sa mi nepáči
Milujem túto hru, pretože sa môžete baviť obliekaním a robiť veľa zábavných vecí a môžete sa spárovať a vytvoriť si vlastné tance. Táto hra sa mi veľmi páči
Páči sa nám to, ale musíme za to zaplatiť toľko! Sme obmedzení len na pár vecí, ktoré by sme radi mali zadarmo!
Túto hru mám veľmi rád. Je to jedna z mojich obľúbených hier. 💗❤💖💝. Ale jediná vec je, že reklamy sú nanič. Celkovo však túto hru milujem. Chcem dať tejto hre 100 hviezdičiek, nie je to možné. Som veľmi spokojný s touto hrou. Ďakujeme, že ste vytvorili túto hru. Zverejnil Pragna. 😊
Je to nudné...Keď robíte duá, dáva vám to len 3. miesto... Single je nemožné dostať sa na prvé miesto bez toho, aby ste si kúpili veľa vecí a hľadal som zábavu. NEZÍSKAJTE TOTO...
Super hra. Ja chodím na krasokorčuľovanie , práve preto som si to stiahla
Mal len 10 úrovní a potom ste museli zaplatiť za ďalšie
úžasná hra, keď sa nudím, hrám túto hru, ale je tu jeden problém, príliš veľa vecí je uzamknutých, preto jej dávam štyri hviezdičky, keď sa všetky veci odomknú, kým jej nedám päť hviezdičiek
po prvé, keď som otvoril túto aplikáciu, prišla len hra Coco a zaseklo sa, že som dlho čakal, ale neukazuje nič iné
pekná hra, ale v niektorých častiach hry musíme použiť skutočné peniaze a nemyslím si, že by sme mali míňať peniaze
Ice Skating Ballerina Vaidmenų žaid. sne
Táto hra je taká zábavná, aby ste nespadli, inak by ste dostali zlé skóre
Táto hra bola veľmi dobrá. Páči sa mi, ako prepracované šaty vyzerajú a všetko, hoci veľa vecí je zamknutých. Veci, za ktoré musíte zaplatiť. Ale zvyšok hry je úžasný, milujem túto hru!
Páčia sa mi tieto hry 🎮 a Toľko, ale všetky šaty sú v zámku
Mooooc veľa reklám, je to smiešne a toľko chýb, že prečo tomu dávam hviezdičku, je to dobrá hra
Ice Skating Ballerina משחק תפקידים kzcr
Ani zle ani dobre
Ice Skating Ballerina RPG vbc
Ice Skating Ballerina RPG vbc
Ice Skating Ballerina Role Playing wzzb
Páči sa mi to len kvôli reklamám, ale je to naozaj zábavné.
Super najlepšia hra sveta
je to nakoniec skvelá aplikácia, ale je taká oneskorená, čo ma tak rozčuľuje
Kleiderstylist: Designmakeover Rollenspiele lnw
Moje 8-ročné dieťa sa pokúsilo hrať túto hru a jej obrazovka stmavla, dokonca to ani nefungovalo
Je to naozaj zaujímavá hra, ale nie je tam dostatok tanečných pohybov, takže ak by ste mohli pridať ďalších 5 😉
Páčilo sa mi to, ale vždy, keď som sa obliekala alebo líčila, bolo tam veľa reklám.
Toto učí, ako vaše deti korčuľovať a ako to robiť, keď vyrastú, ak chcú robiť, ale skopírovali to z baletu Milujem to fantastické
Milujem túto hru, pretože si môžete zakorčuľovať na klzisku a obliecť osobu v tejto hre. Sú tu nechty, vlasy, obliekanie, zdobenie a obchody, kde si môžete obliecť svoju vlastnú bábiku.
Ice Skating Ballerina Hry na hrdinov mpj
Milujem korčuľovanie. Takže odkedy som bola malé dievča 5-4-3-6-8-9- celý svoj vek som to robila. Ale teraz som prestal. Ale odkedy som videl túto hru, pomohlo mi to uvedomiť si, že to môžem urobiť, tak som to urobil a veľmi ju milujem, ďakujem za túto hru 💕. A ak milujete alebo máte radi korčuľovanie, hrali by ste túto hru, ktorá mení životy ľudí.
Nuda a priveľa reklám 🙄
pekná hra, ale myslím si, že môžete vytvárať nové hry a všetky sa vám páčia, prosím, vytvorte nové hry 💎
Je to super hra nič na tom nieje zlé ;-)
tato hra je konovina ja idem za tebou počkaj počkaj. To je divné ty máš ja možno možno to nejde Nie na schodoch tam ani sama nezmieril spso. snopou to som prestrelil to by som nedal trošku ešte živý ten nechce sa mi No asi nie do ruky skúsim to z génov.r, loggie jedna z isup a to sa nedá kam ideš ale ja som ju na hru ja som jej nič no strašne mi toto sa nedá vyhnem skonto dal obal na kompakty nezabudneš hrať neviem koľko ale ja musím ti šibe však to šesť lebo neviem či už iba jed <
Ťažko pochopiteľné, čakal som viac od toho, ako robiť pohyby.
Milujem túto hru, je taká zábavná, ale niekedy je tam veľa reklám a stále vás žiada, aby ste si kúpili peniaze.